О СПА МАСТЕРЕ

SPA MASTER
Molecular Cosmetics
Produsele moleculare SPA MASTER – sunt o simbioză ideală a științei și naturii. Datorită muncii efortului asiduu de lungă durată a oamenilor de știință și tehnologiilor contemporane din domeniul sintezei organice s-a reușit integrarea ingredientelor pe bază de plante atent selectate în produsele cosmetice.
Armonia științei și naturii

Cosmetica moleculară SPA MASTER – este simbioza perfectă a științei și a naturii. Datorită multor ani de activitate, oamenii de știință au reușit să combine evoluțiile moderne din domeniul biosintezei și a ingredientelor organice și vegetale certificate alese cu grijă, pentru a crea un produs multifuncțional, eficient, util și sigur.

Șampoane
Toate șampoanele noastre sunt pe bază de glicerină – ceea ce asigură concomitent 4 beneficii: acestea sunt hidratante, protectoare, condiționare și sunt potrivite copiilor cu vârsta de la 4 ani.
Toate șampoanele noastre sunt sau fără sulfat, sau sunt compuse din amestecuri de surfactanți – cu sulfat și fără sulfat, ceea ce asigură o bună spumare, capacitate de spălare și un efect plăcut.
Balsamuri
Balsamurile noastre sunt dense și consistente ca și măștile de păr. Acestea se aplică pe scalp și pe părul umed. Trebuie să spumați, să lăsați să se îmbibe în păr și scalp. Aceasta și demonstrează capacitatea de acțiune a produselor noastre în structura scalpului și părului, nu doar la suprafața acestuia.
Măștile de păr
Măștile noastre sunt pe bază de parafină. Acestea trebuie păstrate la temperaturi calde. Ca rezultat parafina va menține componentele
hrănitoare în structura părului (până la 8 spălăriale părului).
Noi am creat o nouă filozofie de îngrijire
SPA MASTER a fost creat cu scopul de a trezi clientului emoții incomparabile, înconjurându-l cu tratament special. Consistența delicată și aromele naturale garantează o atmosferă de delectare și grijă. Am creat un produs special, care a devenit baza unei nișe fundamental noi pe piața industriei frumuseții, corespunzătoare, la rândul său, celor mai înalte standarde ale serviciilor de deservire.